Inspira7

RA7 Yetenek TakımıInspira7

RA7 Yetenek Takımı

İnovasyon; ancak farklı kökenden, farklı dünya görüşlerinden, farklı anlayışlardan gelen insanların bir arada yaşadıkları ortamda gerçekleşir.

Inspira7; geleneksel hiyerarşi yönetim yaklaşımlarından uzak, şirket içi organizasyonlarda çeşitliliği artırmayı hedef alarak farklı görüşler ve düşüncelere yaşama hakkı tanır. İnovasyonu, yaratıcılığı, katılımcılığı ve işbirliği yapmayı destekler.

RA7 Yetenek Takımı; Inspira7’nin DNA’sını oluşturan ve benzersiz hizmetler sunmasında önemli katkılar sağlayan yedi sentez bilim ile harmonize edilerek hazırlanan, dijital pazarlamanın dinamiklerini uygulamalı tekniklere bağlı olarak öğreten yeni nesil uzun dönem staj programıdır.

Programın süresi 7 aydır, programa katılacak yetenek sayısı yedi kişi ile sınırlıdır.

Yetenekler; Inspira7’nin hizmet verdiği ulusal ve uluslararası markaların hizmet alanlarına yönelik özel uygulamalar ve eğitim kapsamı ile donatılan programda B2B, B2C, B2BC ve C2C alanlarda “full-stack digital marketer” yaklaşımı ile uygulamalı olarak eğitilir, kariyer gelişimlerine destek sağlanır.

Simülasyon programları ile yetenekler profesyonel hayata hazırlanır.

Inspira7’nin partnerleri ile birlikte özel olarak tasarladığı SCIENCEUS değerlendirme ve puanlama sistemi sonrasında, “Inspire” derecesi üzerinde sonuç alan adaylara Inspira7’nin RA takımına katılmaları için teklif yapılır.

543455674643354334
https://inspira7.com/wp-content/uploads/2023/06/5636354365765465.jpg
https://inspira7.com/wp-content/uploads/2020/10/post_17-1280x1280.jpg

Inspira7'de Kariyerİş İlanları

Siz de heyecan verici bir çalışma ortamında kendinizi geliştirmek ve başarılı bir kariyere adım atmak isterseniz, doğru yerdesiniz! Inspira7 olarak yaratıcılığı teşvik eden, takım çalışmasını önemseyen ve her ekip arkadaşımızın potansiyelini keşfetmesine olanak sağlayan bir kültüre sahibiz. Kariyerinizde ilerlemek ve yeteneklerinizi en üst seviyede kullanmak için size sunduğumuz fırsatlarla dolu bir dünyaya davet ediyoruz.

Kariyerinizi bizimle birlikte şekillendirin, potansiyelinizi ortaya çıkarın!